Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hírek

 Miley Cyrus turnéja befejeződőtt

 

 

Miley Cyrus koncertturnéja, a Gypsy Heart Tour tegnap fejeződött be, az utolsó fellépés Perthben volt.

Miley Cyrus turnéja befejeződött

 

Az április 29-én, Quitóban kezdődő koncertsorozat július 2-án befejeződött Ausztráliában. A 19 koncertből álló turné a Gypsy Heart Tour ('Cigány Szív Turné') nevet kapta, mellyel Latin-Amerikát, Ázsiát és Ausztráliát járta be. Miley ezzel a turnéval harmadik albumát, a Can't Be Tamedet népszerűsítette.

A Cyrus lányt édesanyja, Tish Cyrus kísérte el, viszont minden egyes kiruccanására vele ment továbbá fotósa, stylistja, fodrásza, sminkese és testőrei is.

A fellépések során a 18 éves énekesnő egyik legnagyobb példaképe, Joan Jett pár dalának feldolgozásával is megajándékozta rajongóit.

A tegnapi, egyben utolsó koncerten, Perthben egy új dalt is bemutatott, melyet két táncosának énekelt el, akik hamarosan összeházasodnak, és felhagynak a tánccal. Az énekesnő eredeti oldalán, a mileycyrus.com-on találhatóak színfalak mögötti videók és képek is, melyek a turné alatt készültek.

 

 

 

Miley új dalát adja elő! 

 

 

Miley Cyrus harisnyakötőben indította a nyarat


 

Miley Cyrus Dél-Amerikában turnézik, ahol egy csomó feldolgozást játszik a koncerteken, például sajnos Nirvanát. Mire elért Chilébe, egészen kevés ruha lett rajta. Itt már csak egy forrónaci, valami kicsi top csizma és harisnyakötő volt rajta. Az Egotastic szerint ízelétőt kaptunk abból, hogy mi várható tőle a nyáron: sok ruházati baleset, villantás és egészen kurvás viselkedés.

 

 

 

 

Miley Cyrus irigy Rebecca Black-re

Miley már 11 évesen híresség lett a Hannah Montana-val, de nem örül minden újdonsült sztárnak.

 

 

Nemrég egy interjúban kérdezték tőle, hogyan vélekedik Rebecca Blackről. Válasza alapján kissé féltékenynek tűnt.

„Előadónak lenni azért nem ilyen egyszerű" - mondta Miley, majd hozzátette „Nem úgy megy, hogy csak  kiraksz egy számot a Youtube-ra és máris turnézni mész"

Tudjuk Miley, a te sikered mögött kemény munka áll, de attól, hogy Rebecca Black más utat választott, még nem jelenti, hogy ő nem dolgozna érte. 
Miley reakciója azért is fura, mert korábban már nyomult Youtube sztárokkal. Például Justin Bieberrel énekelt a Never Say Never-ben.

Jó, hogy a többség azért kattintotta a Youtube-on Rebeccát, hogy visítva röhögjön az énekhangon, de ez azért nem volt szép tőled Miley!

 

Meghökkentő fotók: Tokát növesztett Miley Cyrus!

Úgy tűnik, Miley Cyrus legutóbbi csábos fotósorozatába kissé belenyúltak PhotoShop-al, mivel a színésznőről az utcán készült felvételek egész más képet mutatnak...

 

 

Némileg elhízott a csinos, tizennyolc éves énekesnő és színésznő - Miley Cyrus-t kigömbölyödve kapták lencsevégre a minap az utcán, egy barátnője társaságában.


Miley a haját lófarokban viselte, így talán méghangsúlyosabbá vált, hogy bizony magára szedett néhány kilót. Arca egészen kikerekedett.

Hannah Montana sztárja rövidnadrágban és nem tapadós pólóban sétált, így egyelőre nem derült ki, vajon mutatkoznak-e hurkák a hasán is... 

Az énekesnő meglehetősen bevállalós - az elmúlt hónapokban talán azzal döbbentette meg leginkább közönségét, hogy aláírta aPlayboy szerződését, bebiztosítva magának a nyuszis magazinos címlapot. 

Ekkor még 18 éves sem volt, bár napokon belül ünnepelte a születésnapját. Miley szülei sosem tiltakoztak fiatalon sztárrá vált lányuk döntései ellen. 

Minden bizonnyal azt is a show business részének tartják, hogy a tinik egyik példaképének tartott Miley rendszeresen erotikusan túlfűtött fellépéseket tart, melyeken több férfival körülvéve vonaglik, általában valamilyen kihívó szerelésben.

 

 

Miley Cyrus a Grammyn láthatóan összegabalyodott a 33 éves John Mayerrel.

Miley 33 éves pasival kavar!

 

Miley Cyrus világéletében kedvelte az énekes-gitáros John Mayert, de a korkülönbség miatt szóba sem jöhetett a kettőjük közötti románc. Legalábbis mi ezt hittük.

A pletykás kedvű celebek a héten tálaltak ki a STAR magazinnak, és azóta a világ sokkolva nézi az eseményeket.

Miley és John a szemtanúk szerint a Grammy színfalai mögött végig nyalták-falták, simogatták és csókolgatták egymást.

A lapok rögtön a Cyrus lánytól lettek hangosak, ám most ráadásként kiderült, hogy a románc nem friss: február 12-én, a Grammy előpartiján találkoztak a Beverly Hilton hotelben. 

A vonzalmukat azonban végképp kimutatták a Grammy-gálán, ahol a fiatal énekes vadmacskaruhába bújt, és bekerült a legjobban öltözött celebek listájába is.

Kíváncsiak lennénk, Miley mit lát a férfiban.